Zonder inspanning uw caravan verplaatsen!

Movers

Met een een caravanmover is het mogelijk om de caravan zonder inspanning in iedere richting te verplaatsen. Een mover is met name handig wanneer in een kleine ruimte of op een hellling moet worden gemanoeuvreerd.
Wij monteren diverse merken movers, kom gerust eens langs om te bekijken welke mover het beste bij u past. Hieronder de merken waar wij meestal mee werken, wij geven op alle movers 5 jaar garantie.

Truma

Om het even waar u uw vakantie viert: deze zou ontspannen moeten beginnen. Maar vaak zijn uitgerekend de mooiste staanplaatsen slecht toegankelijk of is niemand aanwezig om te helpen duwen. Om u in dergelijke situaties te behoeden voor overmatige inspanningen, heeft Truma de Mover®-rangeersystemen ontwikkeld. Met deze krachtpatsers verplaatst u uw caravan snel, op de centimeter nauwkeurig en zonder hulp van buitenaf veilig naar zijn bestemming.
Vanuit ons kampeerenthousiasme hebben wij de Mover®-modellen sinds hun uitvinding consequent verbeterd: met het oog op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. De nieuwe apparaten zijn nog krachtiger dan de voorgaande modellen en blijven onverminderd van absolute topkwaliteit in elk detail. En precies daarvoor worden onze caravan regelmatig onderscheiden.

Truma XT Mohocar

Reich

Premium aandrijving!

Reich GmbH heeft een universeel inzetbaar, volgens de laatste techniek ontworpen nieuwe mover ontwikkeld. Een prachtig design met zeer sterke materialen.

De Reich easydriver pro 1.8 helpt om je enkelassige caravan eenvoudig te verplaatsen. Zelfs wanneer het heel krap is of er echt kracht nodig is. De easydriver is uitgerust met een hightech behuizing, welke roestvorming voorkomt. Met een druk op de knop kun je moeiteloos de mover aan- en afkoppelen.

5 jaar garantie.

Easydriver

Enduro

De Enduro EM505 slimline is een volautomatische mover welke bediend wordt via de bijgeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening beschikt over een aantal nieuwe, extra mogelijkheden zoals de mogelijkheid om na te kijken of je caravan netjes waterpas staat. De EM505 is uitgerust met aandrijfrollen van aluminium en beschikt over een soft start-/stopsysteem waardoor u uw caravan nauwkeurig en schokvrij kunt manoeuvreren. De motoren van de Enduro EM505 zijn spatwaterdicht en corrosiebestendig. De afstandsbediening beschikt over een Lithium-ion accu, welke oplaadbaar is via een mini-USB aansluiting op de afstandsbediening. Het maximaal verplaatsbare gewicht van de Enduro EM 505 is 2000 kg op vlak terrein. Op een helling van 18% is het maximaal verplaatsbare gewicht maar liefst 1750 kg.

Enduro EM 505 Mohocar

AL-KO

Alles onder controle
De standplaats is allesbehalve vlak en op de camping is niemand in de buurt die kan helpen duwen. Met het AL-KO AMS MAMMUT rangeersysteem kunt u uw caravan echter ook zonder hulp tot op de centimeter nauwkeurig op de juiste plek zetten, zelfs op een hellend of oneffen terrein!
Zonder enige krachtsinspanning manoeuvreert u uw caravan op zijn standplaats. Eenvoudig met de joystick van de afstandsbediening die een traploze snelheidsregeling en nauwkeurige besturing biedt.
Obstakels zijn geen probleem. Altijd maximale aandrukkracht, zodat de grip op de wielen onder alle omstandigheden optimaal is. Maximale bodemvrijheid dankzijde geringe inbouwhoogte. Laag in gewicht.
Kortom het intelligente rangeersysteem voor caravans!

AL-KO mammut Mohocar