Schadeherstel, onderhoud en inbouw van accessoires

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor schadeherstel, onderhoud en inbouw van diverse accessoires. Wij zijn aangesloten bij de Bovag, we repareren schades voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn een gecertificeerd Achmea, Unive en Aveco schadeherstelbedrijf. U kunt bij ons met elk merk caravan terecht, door ons lidmaatschap bij Viva Kamperen en onze samenwerking met collegabedrijven kunnen we onderdelen voor elk merk caravan bestellen.  

Al het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd in onze eigen, zeer goed uitgeruste werkplaats. Dit gebeurt door onze eigen gediplomeerde caravanmonteurs. We raden u aan om voor onderhoud tijdig een afspraak te maken, door de extreme drukte in onze werkplaats is de wachttijd erg lang.
U kunt uw caravan brengen of halen op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Maak een afspraak

Maak een werkplaats afspraak

Wij zijn Viva kamperen lid, Kip Service Punt. Naast verkoop van Caravans repareren en onderhouden wij alle merken caravans. Wij zijn gecertificeerd Achmea, Unive en Aveco schadeherstelbedrijf.
Impressie