Schadeherstel, onderhoud en inbouw van accessoires

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor schadeherstel, onderhoud en inbouw van diverse accessoires. Wij zijn aangesloten bij de Bovag, we repareren schades voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn een gecertificeerd Achmea, Unive en Aveco schadeherstelbedrijf.

U kunt bij ons met elk merk caravan terecht, door ons lidmaatschap bij Viva Kamperen en onze samenwerking met collegabedrijven kunnen we onderdelen voor elk merk caravan bestellen.

Ook voor onderhoud van uw vouwwagen of aanhanger kunt u bij ons terecht, wij verzorgen al het technisch onderhoud voor Bravo Vouwwagenwereld en we zijn servicepartner van Kip caravans.

Al het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd in onze eigen, zeer goed uitgeruste werkplaats. Dit gebeurt door onze eigen gediplomeerde caravanmonteurs. We raden u aan om in het voorjaar voor onderhoud tijdig een afspraak te maken (minimaal 12 weken wachttijd). U kunt uw caravan brengen of halen op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Maak een afspraak

Maak een werkplaats afspraak

Wij zijn Viva kamperen lid, Kip Service Punt. Naast verkoop van Caravans repareren en onderhouden wij alle merken caravans. Wij zijn gecertificeerd Achmea, Unive en Aveco schadeherstelbedrijf.
Impressie