WAAR HET CAMPING AVONTUUR BEGINT

Over ons

Mohocar caravans is exclusief dealer van Eriba caravans, in 1978 is ons caravanbedrijf gestart met de verkoop van Kip caravans waar we tot 2015 dealer van zijn geweest. Het merk Avento hebben we verkocht vanaf het moment dat deze gebouwd werden bij Kip in Hoogeveen tot het laatste faillissement in 2010.
In 1981 zijn wij verhuisd naar de Haven Oost in Ommen, op deze locatie waren wij na een paar jaar uit ons jasje gegroeid.
Een nieuwe showroom en werkplaats kwamen in 1986 aan de Eskampweg en een uitbreiding hiervan in 1993.
Ook de kampeerwinkel die eerst aan de Schurinkstraat was gevestigd, verhuisde in 1993 naar de Eskampweg.

Sinds eind 2000 is de oppervlakte van onze werkplaats verdubbeld, een jaar later is de showroom verdrievoudigd.
Om de caravans kwijt te kunnen die komen voor reparatie en stalling hebben we een terrein schuin tegenover ons bedrijf aangekocht.
Een deel verhuren we extern en de rest gebruiken we zelf. Eind 2016 hebben we de bovenverdieping vergroot waardoor we meer ruimte hebben voor onder andere voortenten, luifels en meubelen. Na de zomer van 2017 zijn we begonnen aan de uitbreiding van de werkplaats, magazijn en een afleverruimte, dit hebben we begin 2018 in gebruik genomen.

In de werkplaats voeren onze monteurs elk jaar talloze onderhoudsbeurten, (schade)reparaties en andere werkzaamheden aan caravans en vouwwagens uit. We zijn een gecertificeerd schadeherstelbedrijf voor Achmea, Unive, Unigarant en Aveco, wanneer u bij een andere maatschappij verzekerd bent kunt u ook bij ons terecht.

Wij zijn aangesloten bij Viva kamperen. Viva Kamperen is het nationale en toonaangevende platform voor caravans, campers, en aanverwante producten en diensten. Viva Kamperen is een overkoepelend orgaan van caravan- en camperbedrijven.

Wij zijn aangesloten bij Viva kamperen. Viva Kamperen is het nationale en toonaangevende platform voor caravans, campers, en aanverwante producten en diensten. Viva Kamperen is een overkoepelend orgaan van caravan- en camperbedrijven.

Wij zijn Exclusief Eriba Dealer! Van compact en wendbaar tot ruimtelijk en luxueus! Bezoek onze showroom en bekijk de Eriba Touring, Eriba Feeling of de Eriba Nova Light. Wij adviseren u graag!