Goed slapen, ook op uw vakantiebestemming!

Slapen

Goed slapen is belangrijk om lekker uitgerust van uw vakantie terug te komen. In onze campingshop hebben we diverse soorten luchtbedden, matrasjes, slaapzakken enzovoort op voorraad. Kom gerust eens langs en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Wij kunnen voor u matrassen op maat laten maken, wij zijn dealer van het merk Preston Freelife.

Preston Freelife, maatwerk voor beter slapen

De Preston Freelife matrassencollectie staat voor kwaliteit en een sublieme uitstraling. Een streling voor het oog en een hemelse ervaring om op te liggen. Wij maken matrassen en toppers op elke gewenste maat voor uw caravan, camper, boot, etc.
De Preston Freelife serie biedt keus uit maar liefst 6 varianten in verschillende kwaliteiten.

Koudschuim topper in 5 of 7 cm
Koudschuim matras in 11 of 15 cm
Visco 50 topper in 5 of 7 cm
Visco 50 matras in 15 of 17 cm

De ligkwaliteit van de combi matras met Visco-50 elastisch schuim is werkelijk superieur. Het verlaagt de druk op de spieren en de bloedvaten. Ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsklachten.
Wij maken matrassen en toppers op elke gewenste maat voor uw uw caravan, camper, boot, etc. Ook maken wij diverse andere matrassen op maat, denk bijvoorbeeld aan kindermatrassen. De hoezen van de Preston Freelife serie zijn op 40 graden uitwasbaar.

Toppers

De topper (oplegmatras) verhoogt het ligcomfort bij iedere bestaande matras of caravan/camper kussen. Ideaal is het om een 2-persoons topper te gebruiken over 2 eenpersoons matrassen of over de losse caravan/camper kussens. De topper haalt naden weg en u voelt geen knopen meer in uw kussens. Tevens verhoogt de topper het ligcomfort op te harde kussens of matrassen. De keuze van het interieur kan op uw persoonlijke wensen worden afgestemd.

Koudschuim

Een schuim met een goede verhouding tussen soepelheid en stevigheid. Het veerkrachtige koudschuim voelt bij een eerste contact zacht aan, maar geeft bij verdere samendrukking een zeer goede ondersteuning. Door zijn open celstructuur heeft deze kern een zeer lange levensduur. Koudschuim is ook uitermate geschikt voor mensen die het ’s nachts snel warm hebben en veel zweten.

Visco-50 elastisch schuim

Een schuim met een uitermate hoge antidrukwerking. Het wordt veel gebruikt voor mensen met specifieke klachten van spieren, gewrichten en bloedvaten. Het schuim reageert op de druk en warmt van het lichaam, hierdoor geeft het een ondersteuning op maat.
Door de structuur van het materiaal heeft het een lange levensduur.