We zien u graag in onze showroom!

Caravans

Wij zijn exclusief dealer van Eriba caravans, wanneer u op zoek naar een ander merk caravan informeer dan eens naar de mogelijkheden.
Op ons buitenterrein en in de showroom vindt u de nieuwe caravan en de occasions.
Alle occasions worden afgeleverd met een Bovag onderhoudsbeurt en remmentest, op de caravans boven de € 12.500,- geven we 4 jaar garantie mits deze jaarlijks aangeboden worden voor een onderhoudsbeurt, de caravans tot € 12.500,- worden afgeleverd met een Bovag beurt met remmentest en 1 jaar garantie.

Tevens kunnen wij uw caravan voor u verkopen of van u inkopen wanneer u bijvoorbeeld stopt met kamperen, u bent van harte welkom om dit te komen bespreken.

Al het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd in onze eigen, zeer goed uitgeruste werkplaats. Dit gebeurt door onze eigen gediplomeerde caravanmonteurs. We raden u aan om voor onderhoud tijdig een afspraak te maken, door de extreme drukte in onze werkplaats is de wachttijd erg lang. We zijn al langere tijd op zoek naar een extra monteur maar dit is helaas nog niet gelukt. U kunt uw caravan brengen of halen op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Impressie