Caravan verhuur

Caravanverhuur

Wij verhuren in het seizoen 2024 twee nieuwe Eriba caravans, een Touring 530 Urban en een Touring 550 Legend. Onze verhuur geschiedt volgens de voorwaarden en condities die worden vermeld op de achterzijde van het BOVAG-verhuurcontract.
Voor het eventueel meenemen van huisdieren graag eerst contact met ons opnemen zodat we dit kunnen overleggen.

De minimale huurperiode bedraagt 2 weken.

De huurprijs van onze caravans is voor het hele jaar € 650,- per week.

Vlak na de reservering betaald u de helft van de huursom, een maand vóór het vertrek moet het restant betaald zijn. De waarborgsom van € 750, moet voor of bij het afhalen van de caravan contant of per pin worden betaald, deze wordt geheel terugbetaald bij tijdige inlevering van de schoongemaakte en onbeschadigde caravan. Wanneer er wel schade is ontstaan betaald de huurder een eigen risico van € 750,- per schadegeval, de betaalde borg wordt ingehouden als de schade meer dan € 750,- is.

Onze verhuur caravans zijn compleet uitgerust met:

  • Luifel ( Thule met zijwand op de Touring 530 en een losse luifel bij de Touring 550 )
  • Tenttapijt
  • All-risk verzekering, met een eigen risico van € 750,- per schadegeval
  • Gasflessen
  • Verlengsnoer + verloop
  • Opzetspiegels (afhankelijk van het type auto)
  • Diefstalbeveiliging, SCM-goedgekeurd
  • Fietsendrager op de dissel geschikt voor elektrische fietsen ( maximaal 60 KG )
  • Reich basic mover met mobility power pack.

HUURPERIODE

De huurperiode gaat in op vrijdag en duurt minimaal 2 weken. De caravan kan na 16.00 uur opgehaald te worden, op de vrijdag aan het eind van de huurperiode moet de caravan om uiterlijk 10.00 uur bij ons terug zijn.

NUTTIGE TIPS

Sluit een annuleringsverzekering af, welke dekking geeft wanneer u door een bepaalde oorzaak de huurverplichtingen niet kunt nakomen. Het afsluiten van een reis- en kredietbrief wordt aanbevolen, controleer op de groene kaart van uw auto of het gebruik van een aanhangwagen (caravan) is aangetekend.

Zorg ervoor dat voor het ophalen van de caravan de elektrische aansluiting van uw trekhaak in orde is volgens de Europese norm, op de caravans zit een Jaeger stekker. Het beste kunt u een dubbele constante stroomdraad aan laten brengen in verband met de 12V aansluiting en de koelkast in de caravan.

De kogeldruk van een beladen caravan behoort te liggen tussen de 50 en 75 kg, dit is ook afhankelijk van de trekhaak op uw auto. Een juiste belading van de caravan is zeer belangrijk voor de wegligging!

RESERVEREN

De reservering kan gemaakt worden door langs te komen in onze showroom, te mailen naar info@mohocar.nl of via telefoonnummer 0529-454425