Moeiteloos uw caravan waterpas

E&P Hydraulisch Systeem

Door het Compact levelsysteem voor de caravan te introduceren wordt kamperen met de caravan nog leuker, maar bovenal nog eenvoudiger.

Veel caravangebruikers zien er tegenop de caravan te “tillen” om deze vervolgens waterpas te kunnen stellen . Dit gebeurt veelal met zgn. krikjes onder de midden – as, om daarna de voor- en achtersteunen met de hand uit te draaien .

In veel gevallen maken caravan gebruikers de fout om direct na aankomst de voor- en achtersteunen uit te draaien met het risico van “doorknikken” in het midden van de caravan .

Met het Compact automatische levelsysteem behoort dit risico tot het verleden en staat u caravan met 1 druk op de knop waterpas .

Hoe werkt het ?

Met het Compact levelsysteem behoort het belastende handwerk (tillen en krikken) tot het verleden.

Onder de middenas van de Caravan worden twee hydraulische as-steunen aangebracht die vanaf een besturingsunit (display) aangestuurd worden, net zolang tot dat de caravan waterpas staat.

Opmerking: In tegenstelling tot het volautomatische 6-steunssysteem, bepaalt u nu zelf wanneer de caravan waterpas staat, dit doet u middels het bedienen van de drukknoppen op de besturingsunit. Daarna kunnen de voor- en achtersteunen handmatig uitgedraaid worden.

Klik hier voor meer informatie.

Maak een werkplaats afspraak

Wij zijn Viva kamperen lid, Kip Service Punt. Naast verkoop van Caravans repareren en onderhouden wij alle merken caravans. Wij zijn gecertificeerd Achmea, Unive en Aveco schadeherstelbedrijf.