Eriba - Fabrikant van caravans

Eriba Dealer

ERIBA – Fabrikant van caravans

Van compact en wendbaar tot ruimtelijk en luxueus!

De geschiedenis van Eriba als fabrikant van caravans begint in het jaar 1957. Toen ontstond met de oer-Troll de eerste woonwagen bij HYMER in Bad Waldsee in het zuiden van Duitsland. Het was de eerste woonwagen van de legendarische en succesvolle cult caravan ERIBA Touring en geldt als de basis van de zeer succesvolle geschiedenis van de firma.

Tegenwoordig biedt HYMER onder het merknaam ERIBA zowel compacte lichtgewicht caravans tot zeer royale en luxueuze comfort caravans aan. Van een eenvoudige caravan met extra slaapdak tot chique en ruime familie caravans, alles wat een kampeer hart begeert.
Met de ERIBA wintertechnologie biedt de ERIBA Nova alles wat nodig is voor een caravan die het hele jaar gebruikt kan worden.

[De prijzen van de caravans die in de showroom staan, wijken af van de standaardprijs, vanwege de extra opties die we besteld hebben.]

Eriba Touring

U goed voelen maakt deel uit van het programma.

De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich door hun beperkte eigen gewicht, compacte afmetingen en lage totale hoogte. Ook het hefdak en de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch. De exclusieve uitrusting waarborgt zowel comfort als een optimale veiligheid. Een praktijkgerichte inrichting met een hoogwaardig interieur en een exclusief design – in de woon- en slaapruimte, in de keuken en de badkamer – maken van uw reizen met de ERIBA Touring een onvergetelijke gebeurtenis.

Configurator Eriba Touring

Touring

Touring 310

Touring 320

Touring 420

Touring 430

Touring 530

Touring 540

Touring 542

Touring 550

Touring 560

Touring 630

Touring 642

Eriba Feeling

Grootsheid die van binnen zit…

Waar de reis ook naartoe gaat – het comfortabele woongevoel van de ERIBA Feeling biedt u heel veel bewegingsvrijheid.
Vanwege de compacte voertuigafmetingen kunt u uw reis te allen tijde flexibel vormgeven.
Slecht weer? Geen probleem! Hang de caravan maar weer achter de auto en reis verder. Dankzij het praktische hefdak beschikt u over een royaal interieur en kunt u op elk moment genieten van de aangename woonsfeer.

 

 

 


Feeling

Feeling 425

Feeling 470

Feeling 442

Feeling 515

 

Eriba Nova Light

De ware grootte zit van binnen…

In de ERIBA Nova Light kunt u door de royale hoogte niet alleen comfortabel staan:
Vanwege het zeer geringe eigen gewicht kunt u bovendien allerlei extra bagage inpakken en kunt u meenemen wat u maar wilt.
Er is veel ruimte voor u en uw medepassagiers in de gezellige zitgroepen, die in niets onderdoen voor de comfortabele ligmogelijkheden.
Hier kunt u ontspannen dromen – ook met uw ogen open.

 

 

Configurator Eriba Nova Light

Nova Light

Nova Light 425

Nova Light 465

Nova Light 470

Nova Light 442

Nova Light 515

Nova Light 465