Eriba logo Viva Kamperen logo

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor schadeherstel, onderhoud en inbouw van diverse accessoires. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en de Focwa. We repareren schades voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn een gecertificeerd Achmea, Unive en Aveco schadeherstelbedrijf.

U kunt bij ons met elk merk caravan terecht, door ons lidmaatschap bij Viva Kamperen en onze samenwerking met collegabedrijven kunnen we onderdelen voor elk merk caravan bestellen.

Ook voor onderhoud van uw vouwwagen of aanhanger kunt u bij ons terecht, wij verzorgen al het technisch onderhoud voor Bravo Vouwwagenwereld en we zijn servicepartner van Kip caravans.

Al het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd in onze eigen, zeer goed uitgeruste werkplaats. Dit gebeurt door onze eigen gediplomeerde caravanmonteurs. We raden u aan om in het voorjaar voor onderhoud tijdig een afspraak te maken ( 5 a 6 weken wachttijd ). U kunt uw caravan brengen of halen op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Klik hier voor een impressie van de werkplaats.