Kip logo                                       

Walker
 

Designing your Holidays

Ook al is het vakantie, u wilt graag aan uw lifestyle vasthouden. Waarom ook niet? U heeft een leuk huis dat met zorg is afgewerkt en ingericht. En u wilt dat op vakantie ook. Het succes van Walker toont duidelijk aan dat er een grote groep mensen is die gaat voor een goed en eigentijds ontwerp van een sterke voortent. Walker besteedt veel aandacht aan het ontwikkelingsproces van haar producten.
Met vernieuwende ideeën van o.a. academiestudenten en professionele designers worden jaarlijks nieuwe trends in tenten ontwikkeld. Er wordt gebrainstormd over wensen nieuwe mogelijkheden, trendkleuren en nieuwe technische ontwikkelingen. Met deze gegevens in het vizier worden een aantal voorstellen gemaakt. Keuzes voor kleuren en materialen worden bepaald en tenslotte wordt er een prototype ontwikkeld. Walker werkt uitsluitend met eerste klasse tentdoek van bekende fabrikanten. Voor de verdere productie worden technische tekeningen gemaakt die zorgen voor een optimale pasvorm. Er wordt in het kader van duurzaamheid gekeken hoe het maximale resultaat gehaald kan worden uit het tentdoek. Het prototype wordt door een team van professionals beoordeeld en verbeterpunten worden aangegeven. Daarnaast wordt er gekeken naar verbeteringen die het gebruiksgemak bevorderen.
Van ontwerp naar camping
Ook het interieur wordt niet aan het toeval overgelaten. Zo worden er door Walker eigen gordijnstoffen ontwikkeld die prima bij de voortent passen. Als de ontwerpfase is doorlopen en alle aanpassingen zijn doorgevoerd en goedgekeurd kan de definitieve productie plaatsvinden.
Jaarlijks ontwikkelt Walker nieuwe modellen die hun weg vinden naar tevreden vakantiegangers. Zij tonen het resultaat graag op een van de vele honderden campings van Noord tot Zuid Europa.

 

Op onze bovenverdieping hebben we de Pioneer All Season en de voorzonluifel Patio opgezet.

 

walker