Eriba logo Viva Kamperen logo

Verzekering

Bij aanschaf van een voortent of luifel is het belangrijk dat u deze ook doorgeeft aan uw verzekering, deze wordt meestal niet vanzelf meegenomen in de dekking. 
Wanneer u schade wilt claimen aan uw voortent of luifel bent u een aankoopbon of factuur nodig, zonder aankoopbewijs is het lastig om schade te claimen. 

Caravanverzekering

Wij kunnen voor u ook een caravanverzekering aanvragen en afsluiten, hiervoor werken we samen met Aveco verzekeringen.

De Aveco caravanverzekering biedt alles wat u ervan mag verwachten. Aveco maakt onderscheid tussen nieuwe en gebruikte caravans zodat we de optimale caravanverzekering te kunnen aanbieden.

Nieuwwaarderegeling voor nieuwe caravans

Uw nieuwe caravan is maar liefst 8 jaar lang verzekerd op basis van nieuwwaarde; 5 jaar volledig en vervolgens 3 jaar lang een afschrijving van 1,5% per maand. Daarna krijgt u bij totaal verlies de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Heeft u al een caravan en bent u de eerste eigenaar, dan komt u ook in aanmerking voor deze nieuwwaarderegeling als uw caravans op het moment van afsluiten niet ouder is dan 3 jaar.

3 Jaar aanschafwaarde voor gebruikte caravans

Uw gebruikte caravan is na aankoop 3 jaar verzekerd op basis van aanschafwaarde. Daarna krijgt u bij totaal verlies de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Onderscheidende voordelen caravanverzekering:

  • Standaard eigen risico van € 250,- vervalt bij ons doordat wij aangesloten caravanbedrijf zijn
  • Gratis inventarisdekking t.w.v. €  2.500,-
  • Vervangende caravan bij schade
  • Verzekerd bij stalling in het buitenland
  • 24/7 hulp door de Aveco Alarm Centrale
  • 70% premiekorting op hagel- en stormdekking bij hagelbestendiger dak
  • Premiekorting bij extra vrijwillig eigen risico van € 300,-

Heeft uw caravan geen hagelbestendiger dak en krijgt u te maken met hagelschade, dan kunt u bij Aveco het dak van de caravan laten herstellen in een hagelbestendiger dak. Dit wordt per (hagel)schade specifiek bekeken.

Aveco Verzekeringen