Eriba logo Viva Kamperen logo

Isabella voortenten

Uw venster naar een nieuwe horizon
De voortent is de plek waar men tijdens de kampeervakantie het meest vertoeft. Alle dagelijkse maaltijden worden in de voortent gebruikt en als vrienden en familie op bezoek komen, is dit de gezellige ontmoetingsplaats. Daarom is uw keuze van de juiste voortent een hele serieuze zaak. Hij moet functioneel, aantrekkelijk en uitnodigend zijn.
Wij vinden het belangrijk dat, degenen die in de voortent verblijven, het gevoel van vrijheid van het kampeerleven ervaren. Dat zij als her ware één worden met het leven in de natuur en zich naar behoefte kunnen terugtrekken in een comfortabel onderkomen. U als kampeerliefhebber bent onze belangrijkste inspiratiebron. Door uw ervaringen en ideeën kunt u erin bijdragen dat Isabella producten van de hoogste klasse vervaardigt. De ontwikkeling staat nooit stil, maar is een continue reis naar een nieuwe horizon. Met Isabella zit u op de eerste rang en geniet u van het beste uitzicht.

We hebben de Sunshine plus met voorwand, de Capri-Coal voor de Eriba Touring en de Shadow luifel in de showroom staan

 

    
 

In de campingshop hebben we de meest voorkomende originele Isabella onderdelen en accessoires op voorraad. Ook voor een verandastang, een extra staander of dakligger kun u bij ons terecht.

 
 isabella voortent

 

                                                                                 isabella logo