Kip logo                                       

Welkom op onze website
 

Wij zijn exclusief dealer van Eriba caravans, op ons buitenterrein vindt u een ruim assortiment occasions. Alle occasions boven de € 5000,- worden afgeleverd met een Bovag onderhoudsbeurt en remmentest, bij jaarlijks onderhoud krijgt u 4 jaar garantie.
 

In de kampeerwinkel hebben we diverse kampeerartikelen, campingmeubelen en vele accessoires en onderdelen op voorraad.  Ook voor een luifel of tent kunt u bij ons terecht, in de showroom en op onze bovenverdieping hebben we voortenten en luifels opgezet. Speciaal voor Kip caravans hebben we een eigen modellen, wij kunnen voor elk type Kip caravan een luifel of tent leveren. Kijkt u eens op www.kipvoortenten.nl  voor de modellen en prijzen.

 

In onze werkplaats doen we elk jaar talloze onderhoudsbeurten en reparaties aan alle merken caravans, vouwwagens en het kampeerdeel van een kampeerauto. 

 

Viva Kamperen

Wij zijn aangesloten bij Viva kamperen. Viva Kamperen is het nationale en toonaangevende platform voor caravans, campers, en aanverwante producten en diensten. 

Samen sterk, eigentijds en steeds vernieuwend

Samen vormen wij een landelijk platform van caravan- en camperprofessionals. Wij zijn eigentijds door onze fysieke winkels in combinatie met een online kampeershop en blijven continue vernieuwen. Zo beantwoorden we te allen tijde aan de behoeften van u als kampeerder.

 

 

 


  

Weinsberg
 

Vanwege de tegenvallende verkopen van het merk Weinsberg hebben we besloten hier mee te stoppen met ingang van modeljaar 2018, we hebben geen Weinsberg caravans meer in de showroom staan. We blijven natuurlijk wel de service verlenen aan de caravans die we verkocht hebben en onderdelen blijven gewoon leverbaar.