Eriba logo Viva Kamperen logo

Voortenten en luifels voor uw Eriba caravan.

 

Het idee voor Eriba voortenten is ontstaan uit een bestaande samenwerking tussen zeilmakerij Marvella uit Veghel en Mohocar Caravans uit Ommen. Wij laten al een aantal jaren luifels en voortenten maken bij Marvella voor Kip caravans. Marvella bestaat sinds 1985 en maakt al jaren maatwerk op het gebied van onder andere voortenten en luifels. Mohocar caravans is een allround caravanbedrijf en exclusief Eriba dealer vanaf 2016.

Marvella heeft in 2017 voor ons een boogluifel gemaakt voor de Eriba Touring met als optie een voorwand, deze luifel hebben we opgezet op onze bovenverdieping. Begin 2020 hebben we besloten om in de showroom extra ruimte te maken en meerdere tenten / luifels op te zetten. Deze modellen zijn met name geschikt voor de Eriba Touring en Feeling, vanzelfsprekend kunnen we ook tenten en luifels leveren voor de andere modellen van Eriba. U bent van harte welkom om de tenten en luifels te komen bekijken, wij informeren u graag.

Op de website www.eribavoortenten.nl kunt u meer informatie vinden over de verschillende Eriba tenten en luifels van verschillende fabrikanten.