Kip logo                                       

 

Waarom ERIBA?

ERIBA – Fabrikant van caravans
Van compact en wendbaar tot ruimtelijk en luxueus!

De geschiedenis van Eriba begint in het jaar 1957, toen ontstond met de oer-Troll de eerste caravan bij Hymer in Bad Waldsee in het zuiden van Duitsland.
De oer-Troll was de eerste caravan van de legendarische en succesvolle cult caravan Eriba Touring en met deze caravan werd de basis gelegd van de zeer succesvolle geschiedenis van de firma.
Tegenwoordig biedt Hymer onder de merknaam Eriba zowel compacte lichtgewicht tot zeer royale en luxueuze comfort caravans aan. Van een eenvoudige caravan met extra slaapdak tot een chique en ruime familie caravan, alles wat een kampeer hart begeert.

Met de Eriba wintertechnologie en de innovatieve Raum+Systeem in de Nova modellen biedt Eriba alles wat nodig is voor een caravan die het hele jaar gebruikt kan worden.
Het maakt niet uit of u een nieuwe of een gebruikte caravan koopt - de investering betaalt zich altijd uit dankzij zijn hoge waardevastheid.

 

De prijzen van de caravans die in de showroom staat wijken af van de standaardprijs vanwege de extra opties die we besteld hebben.