Occasions

Op ons buitenterrein vindt een ruim aanbod occasions, al onze occasions worden afgeleverd met een Bovag onderhoudsbeurt inclusief remmentest en 1 jaar garantie.

Op de occasions boven de € 12.500,- geven wij 4 jaar garantie mits de caravan jaarlijks wordt aangeboden voor een onderhoudsbeurt, de prijzen van de caravans zijn inclusief Bovag onderhoudsbeurt en afleveringskosten.
De occasions tot € 12.500,- worden afgeleverd met een Bovag onderhoudsbeurt en 1 jaar garantie.

We zetten de voortent of luifel op voor de aflevering van de caravan in onze afleveringsruimte, zo weet u zeker dat alles compleet en heel is als u de caravan ophaalt. De voortent of luifel mag u zelf van de caravan halen zodat u weet hoe alles in elkaar zit, indien nodig kunnen we u hierbij helpen.

U kunt uw caravan eventueel ook financieren, vraag naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht

Eriba Puck Classic

Verkoopprijs€ 11.750,-
Bouwjaar 2002
Conditie Gebruikt
Datum 1e toelating Nee
Max. toelaatbaar gewicht 600 kg
Aantal slaapplaatsen 2
Lengte 410 cm
Breedte 170 cm
Stahoogte 182 cm
Wanden Hamerslag
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

In deze comfortabel uitgevoerde caravan, gebouwd door Eriba Puck in 2002, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Eriba caravan hagelbestendig. Deze caravan is vanwege het hefdak lager dan een gewone toercaravan, wat zorgt voor een aanzienlijk lagere luchtweerstand. Deze lichtgewicht caravan kunt u met bijna alle autos trekken. In de meeste gevallen is alleen een rijbewijs B nodig.

U vindt in de caravan onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. In de voorzijde van de caravan is de keuken geplaatst. Compleet en functioneel uitgevoerd, met diverse opbergmogelijkheden en spoelbak met kraan, alsmede een 3-pits kooktoestel. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (60 liter) ingebouwd.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Eriba Puck kennis te maken.

De prijs van deze caravan is inclusief afleveringskosten en een Bovag onderhoudsbeurt met remmentest, bij jaarlijks onderhoud geven wij 4 jaar garantie op de caravan.

Wij zijn exclusief dealer van Eriba caravans, servicepartner van Kip caravans en Aart Kok Adventure.

De advertenties worden doorgeplaatst vanaf onze website naar andere websites! Onze eigen website is altijd actueel, de vermelding op een andere website niet altijd. Heeft u interesse in een occasion raadpleeg altijd even onze eigen website www.mohocar.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Buitenlamp
 • Combicassettes
 • Hagelbestendig dak
 • Hefdak
 • Luifel

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Koelkast

  Techniek en veiligheid

 • Omvormer
 • Reservewiel
 • Reservewiel-beugel

Indelingen

  Keuken

 • Kopkeuken

  Zit

 • Standaardzit

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 2 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

  1-persoonsbed

 • 150 cm x 180 cm

Garanties

BOVAG Garantie

Deze caravan is voorzien van BOVAG garantie

Aantal maanden12

Contactgegevens

Mohocar Caravans
Eskampweg 33
7731 TA Ommen

VRAGEN OVER ÉÉN VAN ONZE OCCASIONS

Wilt u meer informatie over een een van de caravans of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op door gebruik te maken van ons contactformulier of bel naar 0529-454425.