Kip logo                                      

Verbouwing

 

De tweede fase van de verbouwing begint half augustus 2017, we gaan dan de werkplaats uitbreiden en we maken een aparte ruimte voor het afleveren van de caravans. Boven deze afleverruimte komt een zolder waar we luifels, fietsenrekken enz. kunnen opslaan.

 

De verbouwing is klaar, in de eerste fase hebben we de verdieping in de showroom geplaatst zodat de voortenten boven opgezet kunnen worden. Beneden in de showroom staan weer caravans, ook komt er dit najaar een nieuw dak op de stalling.
In de tweede fase gaan we de werkplaats uitbreiden.

Vanwege de verbouwing hebben we tijdelijk geen voortenten en luifels opgezet.

21-11-2016; De verdieping is bijna klaar, het kunstgras ligt er in en de caravans staan weer in de showroom. De eerste tenten gaan we binnenkort opzetten.

08-12-2016; De meeste tenten staan weer, we hopen dat voor het eind van het jaar alle tenten binnen zijn.

14-12-2012; Alle tenten en luifels zijn weer opgezet, u kunt de modellen weer komen bekijken.

08-02-2017; De bovenverdieping en de showroom beneden zijn klaar, de ramen van de winkel, het magazijn en van het oude deel van de showroom worden rond eind februari vervangen voor thermopane.

07-04-2017; Het eerste deel is klaar, de ramen zijn vervangen en de kozijnen zijn geschilderd. We zijn nu bezig met de voorbereidingen voor een extra deur in het oude deel van de werkplaats, de nieuwe compressor is ondertussen geplaatst.