Kip logo                

Movers

 

Met een een caravanmover is het mogelijk om de caravan zonder inspanning in iedere richting te verplaatsen. Een mover is met name handig wanneer in een kleine ruimte of op een hellling moet worden gemanoeuvreerd.
Wij monteren diverse merken movers, kom gerust eens langs om te bekijken welke mover het beste bij u past. Hieronder de merken waar wij meestal mee werken, wij geven op alle movers 5 jaar garantie.
 


Truma 
 


Meer dan 10 jaar innovatiekracht – voor uw comfort


Om het even waar u uw vakantie viert: deze zou ontspannen moeten beginnen. Maar vaak zijn uitgerekend de mooiste staanplaatsen slecht toegankelijk of is niemand aanwezig om te helpen duwen. Om u in dergelijke situaties te behoeden voor overmatige inspanningen, heeft Truma de Mover®-rangeersystemen ontwikkeld. Met deze krachtpatsers verplaatst u uw caravan snel, op de centimeter nauwkeurig en zonder hulp van buitenaf veilig naar zijn bestemming.
Vanuit ons kampeerenthousiasme hebben wij de Mover®-modellen sinds hun uitvinding consequent verbeterd: met het oog op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. De nieuwe apparaten zijn nog krachtiger dan de voorgaande modellen en blijven onverminderd van absolute topkwaliteit in elk detail. En precies daarvoor worden onze caravan regelmatig onderscheiden.

 

Truma Mover rangeersystemen 

REICH
 

Premium aandrijving!


Reich GmbH heeft een universeel inzetbaar, volgens de laatste techniek ontworpen nieuwe mover ontwikkeld. Een prachtig design met zeer sterke materialen.
 

De Reich easydriver pro 1.8 helpt om je enkelassige caravan eenvoudig te verplaatsen. Zelfs wanneer het heel krap is of er echt kracht nodig is. De easydriver is uitgerust met een hightech behuizing, welke roestvorming voorkomt. Met een druk op de knop kun je moeiteloos de mover aan- en afkoppelen.

Specificaties:

- Geschikt voor enkelassers
- Aan- en afkoppelen eenvoudig elektrisch met een druk op de knop
- Stroomverbruik op vlak terrein: ca. 20 A
- Stijgingscapaciteit: 15% bij 1800 kg / 28% bij 1200 kg
- Synchroonbediening: automatisch
- Eenvoudiger rangeren, ook wanneer het krap wordt
- Met unieke gepatenteerde techniek
- Eenvoudig krachtig
- Optimale en veilige krachtoverbrenging van de aandrijfrol op de banden
- Eenvoudig mooi compact
- Speciale materiaalmix maakt de easydriver licht en beschermt tegen roest
- Uniek opzetmechanisme met glijlager van hoge kwaliteit
- Eenvoudigst aankoppelen
- Minimaal verlies van bodemvrijheid
- In samenspel met de easydriver smartphone-App eenvoudig rangeren
- Gewicht: ca 32 kg

5 jaar garantie. 

AL-KO


Alles onder controle


De standplaats is allesbehalve vlak en op de camping is niemand in de buurt die kan helpen duwen. Met het AL-KO AMS MAMMUT rangeersysteem kunt u uw caravan echter ook zonder hulp tot op de centimeter nauwkeurig op de juiste plek zetten, zelfs op een hellend of oneffen terrein!
Zonder enige krachtsinspanning manoeuvreert u uw caravan op zijn standplaats. Eenvoudig met de joystick van de afstandsbediening die een traploze snelheidsregeling en nauwkeurige besturing biedt.
Obstakels zijn geen probleem. Altijd maximale aandrukkracht,zodat de grip op de wielen onder alle omstandigheden optimaal is. Maximale bodemvrijheid dankzijde geringe inbouwhoogte. Laag in gewicht.
Kortom het intelligente rangeersysteem voor caravans!